Супа с грах и телешко

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Супа с грах и телешко
Снимка: Анонимен
1 / 2
11/06/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Нищо не овкусява една грахова супа така, както ароматно телешко рагу"

Необходими Продукти

  • грах - 200 гр.
  • телешко месо - рагу 200 гр.
  • брашно - 30 гр.
  • масло - 30 гр.
  • фиде - 40 гр.
  • червен пипер
  • сметана - 100 гр.
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме добре измитите телешки кости и граха във вряща подсолена вода и варим, докато грахът омекне.

От маслото и брашното правим светла запръжка, добавяме червения пипер, заливаме с костен бульон и с бульона от варенето на граха и варим.

Сваряваме фидето или други тестени изделия, прибавяме граха и сметаната, притопляме, осоляваме.

Накрая поръсваме със ситно нарязан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: