Начин на приготвяне
Повечето Брауни рецепти са доста калорични. Обичам ги всичките, ако почна да хапвам, не мога да се спра!
Затова намерих диетична алтернатива за лек десерт, която позволява да направите своето брауни и да го изядете без угризения и без компромис във вкуса му! Ако нямате купено бадемово брашно, можете да смелите бадемите в комбайн или друга машинка или друг вид ядки в комбайн и дори да е малко по-едро, още по добре.
Загрейте фурната до 180 градуса.
В голяма купа или купата на стоящ миксер комбинирайте сухи съставки.
Добавете мокрите съставки и разбъркайте до получаване на гладко тесто (използвайте ръчен миксер, ако не използвате стоящ миксер). Тестото ще бъде малко по-гъсто от обичайното тесто за брауни. Но невероятно вкусно!
Напръскайте с масло, форма (24/24 cm). Изсипете тесто и разнесете с шпатула или лъжица равномерно.
Печете във загрятата фурна за 20 до 25 минути.
Извадете браунито от фурна и охладете, преди да го хапвате. За любителите на шоколада може да залеете с един разтопен шоколад минимум 75% какао за разкош.
Все пак няма захар или е толкова малко, че това удоволствие е оправдано. Да ви е сладко с моето великолепно брауни за тънка талия получило, одобрението на всички, вкусили го.
Насладете се!