Начин на приготвяне
Първо, пресях брашното предварително, след което добавих и останалите продукти за тестото. И омесих тестото с мекотата на ухо.
След това за кратко го оставих да си по почине.
През това време си приготвих плънката, като я приготвих по следния начин: първо, сложих в купа каймата, лука, солта, черния пипер и водата, а след това разбърках, докато не се получи гладка смес.
Когато тестото ми беше починало, започнах да откъсвам топчета от тестото, малко по малки от мандарина. След това започнах да ги разточвам на тънко.
Като на всяко тесто слагах по 1 супена лъжица от плънката, като разстилах на тънко.
След като бях готова с тестото, затварях като полумесец плътно.
И накрая пържих бюреците в предварително сгорещено олио, като ги и наблюдавах.
И ето... Готови сме и имаме вкусни Чи Бюрек.