Начин на приготвяне
Първо си охладих предварително тестото.
След това внимателно отвих тестото и го поръсих леко с брашно и го разточих на тънко.
С нож нарязах тестото на квадрати, като ги нарязах на малки и на по-големи.
В купичка надробих сиренето и добавих едното яйце и разбърках.
А на второто яйце разделих жълтъка от белтъка в различни купички, те ще ви трябват за намазване.
По средата на всяко тесто сложих по 2 супени лъжици от плънката и намазах краищата с разбития белтък. След това ги сгънах от единия към другия край, така че да се образува триъгълник, като леко притисках краищата.
След това сложих в хладилни, леко да се стегне тестото.
И включих фурната на 190 - 200 градуса.
След като фурната загря, извадих тавата от хладилника и намазах с разбития жълтък и поръсих със сусам и черен кимион вкусните бутерки.
Накрая ги сложих във фурната, на долното ниво на решетката и пекох бутербаничките около 25 минути.
И сме готови... Имаме нашите вкусни триъгълни банички от бутертесто.