Шницели в еър фрайър

Кристиан АлександровКристиан Александров
Мастър Шеф
457
2k
2k
558
1
20/06/2020
"Вкусна рецепта за шницели в еър фрайър - захващайте се "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 717
  • Преглеждания за месеца489
  • Преглеждания за седмицата110
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • телешка кайма - 600 г
  • черен пипер - 2 щипки млян
  • къри - 1 щипка
  • индийско орехче - 1 щипка
  • лук - 1/2 ч.л. сушен
  • чубрица - 2 щипки мляна
  • сол - 1 щипка
  • галета - 2 с.л.
  • яйца - 1 бр.
  • За паниране
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - за овалване
  • бакпулвер - 1 щипка
  • сол - 1 щипка
  • олио - за намазване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесваме каймата, подправки и галетата. Размесваме с ръце и добавяме яйцето.

Отново размесваме и прибираме в хладилника за 2-3 часа.

След това от каймата оформяме шницели.

Смесваме брашното, бакпулвера и солта.

Разбиваме яйцата.

Потапяме шницелите, първо, в брашно, след това в разбито яйце.

Намазваме кошницата на уреда с олио и поставяме по 2 телешки шницела.

Готвим на подходящата програма, след това поставяме други два шницела, и така, докато приготвим всички.

Сервираме шницелите в еър фрайър топли.

Предпазен капак при пържене - 25 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Предпазен капак при пържене - 25 см
6.00 лв.
4.62 лв.
Виж ››

Сложете край на мазните петна по печката с предпазния капак, който може да се използва както върху тенджери, така и върху по-голям тиган. Има плътна мрежа, през която може да видите кога храната е готова. Дръжката на капака е термоустойчива.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар