Печурки с плънка

Вероника МихайловаВероника Михайлова
Иноватор
2002k4113
Печурки с плънка2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
10
"Изкуство е да напълниш печурки с толкова вкусна плънка"

Необходими Продукти

  • печурки - 10 бр. едри
  • кашкавал - 150 г
  • салам - 150 г
  • моркови - 1бр.
  • топено сирене - 1бр.
  • сол
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Измийте и изчистете гъбите. Махнете им пънчетата.

2. Нарежете топеното сирене и салама на ситно. Напълнете гъбите с парченцата сирене и салам.

3. С помощта на кухненско ренде настържете кашкавала и моркова.

4. Отдоре ги поръсете с настъргания кашкавал и настъргания морков.

5. Поръсваме ги с малко сол и зехтин.

Подредени в голяма тава, печете гъбите на 180 градуса до готовност.

Поднасяме ги топли.

Бързо, лесно и уникално на вкус предястие.

Печурките с плънка са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: