Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Кайма»Гювечета»Гювечета с кайма, топено сирене и гъби

Гювечета с кайма, топено сирене и гъби

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Иноватор
3392k8512
Гювечета с кайма, топено сирене и гъби
Снимка: Станислава Вълкова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3
"Богати гювечета, от които вкусно ще хапнем днес"

Необходими Продукти

  • кайма   - 800 г смес
  • яйца - 2 бр.
  • печени червени чушки - 3 бр.
  • топено сирене -  100 г 
  • гъби - 100 г
  • доматено пюре - 4 с.л.
  • хималайска сол - 1 к.л.
  • чубрица
  • черен пипер
  • магданоз
  • кокосово масло -  1 с.л.  и малко за намазване на формите
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се омесва с разбитите яйца, подправките, нарязаните на ситно печени чушки, нарязано на кубчета топено сирене.

Сместа се разпределя в гювечета, намазани с кокосово масло.

Отгоре се поръсва с нарязани гъби и се поръсва с масло.

Овкусяват се с черен пипер и се захлупват с капачетата. Запичат се в умерена фурна до готовност. 

Гювечетата с кайма, топено сирене и гъби са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: