Начин на приготвяне
Разбиваме заквасената сметана с миксер и към нея добавяме подсладеното кондензирано мляко.
След като сме разбили с миксера, добавяме сладкото от ягоди и разбъркваме с лъжица.
Разтваря 2 опаковки от желатина в студена вода и след като набъбне, го затопляме за няколко секунди в микровълновата.
Изсипваме желатина при крема и пъхаме в хладилника за няколко минути да стегне крема.
През това време си редим ред бишкоти, потопени в студено прясно мляко в кръгла форма за торта с махащо се дъно. Отгоре върху бишкотите изсипваме и заглаждаме половината от нашия крем.
Отгоре редим втори ред с бишкоти, потопени в прясно мляко, и накрая изсипваме останалия крем за торта.
Заглаждаме и прибираме бишкотената торта в хладилника за поне 5 часа.
Накрая отгоре украсяваме по желание с малини, боровинки и зрънца грозде.
Върху плодовете изсипете третия желатин приготвен по същия начин.
Върнете бишкотената плодова торта с кондензирано мляко в хладилника, докато стегне желатинът.
Да ви е сладко!