Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Манджи»Пуешко месо с булгур за бебе

Пуешко месо с булгур за бебе

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Пуешко месо с булгур за бебе
Снимка: Ники
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • пуешко месо - 50 гсварено
  • булгур - 4 с.л.
  • магданоз - пресен
  • масло - 1 бучка
  • лук - 1 резенче
  • черен пипер - 1 щипка
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Булгурът е хубаво да се изкисне поне за 1 час, преди готвенето.

Нарязваме лука на ситно и го слагаме в тенджерка с около 1 ч.ч. вода заедно с булгура да се вари.

Когато булгурът е почти готов, добавяме нарязаното на ситно пуешко месо, нарязания на ситно магданоз и овкусяваме с черния пипер и солта.

След като ястието е готово, прибавяме бучка масло.

Подходящо за деца над 8месеца.

За по-малки деца пасираме ястието.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: