Начин на приготвяне
За този блат за торта с какао и кафява захар помощта на миксер разбийте първо яйцата.
След това добавете кафявата захар и разбивайте, докато се разтвори напълно.
След това сложете олиото, бакпулвера с ванилията.
Разбивайте, докато се абсорбират в сместа.
На слаба степен на миксера добавете какаото и пресятото предварително брашно накрая.
След като сместа за тортения блат ви е готова, вземете кръгла тава.
Застелете с хартия за печене на дъното и изсипете сместа в нея.
Печем на 180 градуса без вентилатор за 40 минути на средна решетка в предварително загрята фурна.
Печете до готовност и проверете с клечка в средата, преди да го извадите от фурната ви.
След това извадете какаовия блат и го оставете да се охлади, преди да започнете да го разрязвате и да сглобявате вашата торта.