Соленки с топено сирене и мащерка

Ася ЗаевскаАся Заевска
Готвач
308
2k
582
420
17/09/2020
"Соленки за всеки ден, соленки за теб и за мен - ето рецептата, която ще ви помогне да ги направите"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
26 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо293
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена26

Необходими Съставки

* мерки и количества
Соленки

Начин на приготвяне

От изброените продукти замесете меко тесто. Разточете го на саламче и го увийте във свежо фолио.

Приберете в хладилник за 30 мин.

След това го нарежете на средно дебели филийки, подредете в покрита с хартия за печене тава и печете соленките за 20 минути на 200 градуса.

Соленките с топено сирене и мащерка са готови.

Изискана стъклена фруктиера Tandis - 26 см-16%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Изискана стъклена фруктиера Tandis - 26 см
7.50 лв.
6.30 лв.
Виж ››

Чудесен аксесоар, стилен подарък или просто практична стъклена фруктиера - изборът оставяме на вас, ние гарантираме за качеството.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар