Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Кето паниран кашкавал с хуск

Кето паниран кашкавал с хуск

Аника ВойтАника Войт
Мастър Шеф
3733k1k4
Кето паниран кашкавал с хуск
Снимка: Аника Войт
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Кето рецепта за паниран кашкавал, към който добавяме хуск и резултатът е разкошен"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 500 г
  • яйца - 4 бр.
  • бадемово брашно - 1/2 ч.ч.
  • хуск - 1/2 ч.щ
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • бакпулвер - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварителната подготовка на рецептата за кето паниран кашкавал с хуск включва нарязването на кашкавала на филийки.

Ако имате възможност, изберете кашкавал с голяма правоъгълна форма. Така по-лесно ще може да се нарежат еднакви по големина и размер парчета.

Поставете парчетата кашкавал във фризера за поне половин час. Така ще стегнат и няма да рискувате да се разтичат при пърженето им.

През това време подгответе панировката.

С помощта на вилица разбийте яйцата с щипка сол.

В отделна чиния смесете бадемовото брашно и хуска. Разбъркайте ги добре.

Загрейте тиган с незалепващо дъно с малко мазнина.

Извадете нарязания кашкавал от фризера. Едно по едно парчетата потопете в яйчената смес, след това в брашняната, след което отново в яйчената.

Изпържете панирания кашкавал от двете страни до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: