Начин на приготвяне
Предварителната подготовка на рецептата за кето паниран кашкавал с хуск включва нарязването на кашкавала на филийки.
Ако имате възможност, изберете кашкавал с голяма правоъгълна форма. Така по-лесно ще може да се нарежат еднакви по големина и размер парчета.
Поставете парчетата кашкавал във фризера за поне половин час. Така ще стегнат и няма да рискувате да се разтичат при пърженето им.
През това време подгответе панировката.
С помощта на вилица разбийте яйцата с щипка сол.
В отделна чиния смесете бадемовото брашно и хуска. Разбъркайте ги добре.
Загрейте тиган с незалепващо дъно с малко мазнина.
Извадете нарязания кашкавал от фризера. Едно по едно парчетата потопете в яйчената смес, след това в брашняната, след което отново в яйчената.
Изпържете панирания кашкавал от двете страни до готовност.