Паниран кашкавал Орли

Милена АлександроваМилена Александрова
Иноватор
4492k8382k1
Паниран кашкавал Орли1 / 2
14/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
1
"Вкусен спомен от близкото минало, който днес ще ви се услади дори още повече"

Необходими Продукти

  • За една порция
  • кашкавал - 100 г настърган
  • масло - 1 малка бучка /колкото орех/
  • прясно мляко - 5 с.л.
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 2 с.л.
  • червен пипер - 1 щипка
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се гъст бешамелов сос от прясното мляко, маслото, брашното, щипка червен и 1 жълтък.

Прибавя се настърганият кашкавал.

От сместа се оформят тънко продълговати кюфтенца, които се овалват в брашно, потапят се разбито яйце и галета и се пържат до златисто.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: