Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран Кашкавал»Апетитен паниран кашкавал

Апетитен паниран кашкавал

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k10k5
Апетитен паниран кашкавал
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 5
27/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
6
"Минути за класика - любимият ни кашкавал пане в лесен вариант"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 500 г
  • яйца - 2 бр.
  • галета
  • брашно
  • олио
  • маруля
  • моркови
  • маслини
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавала режем на широки триъгълници около 1 см. Разбиваме много добре яйцата. В 2 чинии по отделно сипваме брашното и галетата.

Овалваме триъгълниците - първо във брашното, после в разбитите яйца и накрая във галетата.

В тиган слагаме 1 ч.ч. олио и чакаме хубаво да се загрее и пържим кашкавала.

Аранжираме със листа от маруля и розичка от морков с маслина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Мария Георгиева
Мария Георгиева
Обожаваме го панирания кашкавал. И аз го мокря първо със студена вода и като имам време готовите парчета с панировката слагам за 30 мин във фризера.
14.03.2016 21:32
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Да точно така правя и аз но този беше влажен, не узрял и не посмях да го мокря преди другите процедури.:)
14.03.2016 18:49
Биляна Владова
Биляна Владова
Ако първо намокриш кашкавала с вода после брашноя яйца, брашноя яйца и накрая галета се запечатва много хубаво и никого не се разтича. Без значение дали е озрял кашкавала или не е.
14.03.2016 17:35
4