Начин на приготвяне
Безглутенови царевични спагети, или как с малко продукти да спретнете вкусно и икономично ястие.
В тенджера се налива студена вода, прибавя се сол и се слага да заври.
След завирането, се прибавят безглутеновите спагети.
Варят се 10 мин., като периодично се разбъркват.
След като се сваряват, водата се изхвърля.
Царевичните спагети се заливат с топла вода в гевгир.
Магданозът се почиства и измива много добре.
Нарязва се на ситно.
Зехтинът се загрява и се отстранява от огъня.
Чесънът се почиства и се счуква в хаванче с малко сол.
В загрятия зехтин, след като е отстранен от огъня, се прибавя чесънът и се разбърква много добре.
Прибавя се магданозът.
Спагетите се разпределят по порциите.
Всяка порция се залива с чесново - магданозения сос.
Много вкусни и икономични спагети!