Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Кремове»Пудинг»Веган бананов пудинг

Веган бананов пудинг

Веган бананов пудинг
Снимка: Кристиан Александров
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
6
"Ако не консумирате никакви млечни и животински продукти, то тогава тази рецепта за бананов пудинг е идеален вариант за десерт за вас"

Необходими Продукти

  • банани - 6 бр.
  • кокосово мляко - 1 ч.ч.
  • нишесте от тапиока - 100 г
  • ванилия - 1 пакетче
  • сироп от агаве - 2 с.л.
  • канела - 1 щипка
  • кокосово масло - за намазване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пасираме бананите в купа.

Добавяме сиропа от агаве, кокосовото мляко, нишестето от тапиока, ванилията и канелата. Разбъркваме много добре.

Намазваме малки форми за печене с кокосово масло и ги пълним със сместа.

Печем в загрята фурна на 180 градуса 25 минути.

Оставяме веган банановите пудиги за 3-4 часа да се стегнат и сервираме.

По желание може банановият пудинг да се охлади и в хладилника.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: