Начин на приготвяне
Разделяме белтъците от жълтъците. Белтъците разбиваме на сняг.
Разбиваме маслото със захарта за 2 минути. Добавяме жълтъците и продължаваме да разбиваме.
Добавяме прясното мляко, бакпулвера и брашното. Разбиваме още малко. Накрая сипваме разбитите белтъци, разбъркваме на ръка и изсипваме сместа в тефлонова тавичка.
Печем на 200 градуса 20 минути. Оставяме да се охлади.
Загряваме водата със захарта за сиропа на котлона и варим до намаляване на течността наполовина. Сиропираме изстиналия блат с горещия сироп.
Разбиваме сметаната с кафявата захар и намазваме сиропирания сладкиш навсякъде.
Поръсваме с отгоре с крокан.
Нашият бърз сиропиран сладкиш с крокан е готов.