Спагети на тиган

Elena TodorovaElena Todorova
Чирак
947
124
230
05/10/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 015
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кипнете тенджера с подсолена вода и сварете спагетите според описанието на опаковката им. Прецедете ги, като запазите малко от водата на дъното на тенджерата. Върнете спагетите и кипнете.

Добавете доматеното пюре, разбъркайте, оставете да кипне за 1-2 минути, след което сложете срязаните на половинки домати чери и ситно нарязания магданоз.

Добавете сол и черен пипер и 2/3 от предварително настъргания пармезан. Разбъркайте добре и прехвърлете в тиган, в който сте загрели 3 с.л. зехтин.

Пържете спагетите 4-5 минути, обърнете ги с помощта на чиния и запържете за още 3-4 минути. Поднесете с накълцан ситно зелен лук и чушка, както и с чаша червено вино.

Удобен емайлиран гевгир с дръжка - 20 cм-12%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Удобен емайлиран гевгир с дръжка - 20 cм
17.00 лв.
15.00 лв.
Виж ››

Изключително удобен и практичен, металният гевгир ще бъде ваш помощник в приготвянето на всяко ястие. Позволява лесно измиване и отцеждане на продуктите. Металният гевгир се предлага с дълга дръжка за още по-удобна употреба и съхранение.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар