Шаран на тиган

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3731k1
Шаран на тиган
Снимка: Лидия - Гери
1 / 3
18/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
6
"Нищо сложно - вие, тиган с незалепващо покритие и шаран Успех!"

Необходими Продукти

  • шаран - 1 - 2 бр.
  • сол
  • олио
  • лимони
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства добре и се нарязва на парчета.

Посолява се и се оставя да престой около час.

След това се изпържва до златисто в сгорещено олио.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Много вкусно особено с много чесън, магданоз и лимон.
18.04.2016 15:27