Начин на приготвяне
Нарежете морковите на лентички. Гъбите и чушките също нарежете на тънки лентички. В уок сложете 1 с.л. мазнина и сложете първо нарязаните моркови.
След като се запържат, добавете гъбите и накрая чушките. Разбърквайте непрекъснато и добавете хималайска сол и кълновете от боб Мун. Запържете още малко и вдигнете от котлона.
Ако използвате готовия китайски микс на Бондюел, тогава в уок на силен котлон сложете 1 с.л. мазнина и изсипете трите пакета зеленчуци. Добавете хималайска сол и запържете зеленчуците, като непрекъснато разбърквате. Когато са запържени, ги вдигнете от котлона.
Предварително сварете спагетите, както е описано на опаковката им. След това ги оставете да се отцедят. След като се отцеди водата, сложете спагетите в уок с 1 с.л. мазнина. Разбърквайте непрекъснато и когато спагетите се запържат, им добавете соев сос.
Запържете още малко и добавете запържените зеленчуци. Разбърквайте и запържете още няколко минути. Вдигнете от котлона и сервирайте, като може да овкусите със сладко-кисел сос.
Можете да използвате 3 пакета китайски микс на Bonduelle и консерва кълнове от боб Мун на Bonduelle вместо посочените зеленчуци.
Стават много вкусни пържени спагети със зеленчуци - традиционна китайска рецепта.
Опитайте още днес Спагети със зеленчуци по китайски на уок тиган!