Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена риба»Шаран с царевично брашно в еър фрайър

Шаран с царевично брашно в еър фрайър

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Шаран с царевично брашно в еър фрайър
Снимка: Ники
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
100 мин.
Порции
10
"Радост за всички сетива е тази пържена рибка"

Необходими Продукти

  • шаран
  • царевично брашно
  • сол
  • мазнина
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шарана почистваме, измиваме и нарязваме на порции.

Оставяме го в гевгир да се отцеди от водата. След това посоляваме добре парчетата и оставяме по-възможност за 1 денонощие.

В еър фрайъра поставяме хартия за печене.

Всяко парче от рибата намазняваме добре, овалваме в царевичното брашно и поставяме в уреда.

Печем на 190°C по 10 минути от всяка страна панираната риба.

Поднасяме нашия шаран с царевично брашно в еър фрайър топъл с резенчета лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: