Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Чеснови брускети на тостера

Чеснови брускети на тостера

Чеснови брускети на тостера
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
15 мин.
Порции
10
"Чесновите брускети може да се хапват директно или с любима разядка - вие решавате"

Необходими Продукти

  • хляб - 1 бр. франзела
  • зехтин - 5 с.л
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • магданоз - пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете хляба по диагонал на филийки.

Обелете чесъна и го пресовайте през преса за чесън. Сложете го в купа. Добавете зехтина.

Нарежете магданоза на ситно. Сложете и него в купата. Разбъркайте много добре, за да се смесят всички продукти.

Вземете парче хляб и с помощта на силиконова четка намажете от двете страни.

Гледайте да вземате с четката от всичко, а не само мазнина.

Поставете ги в тостера и изпечете ароматните брускети на желаната степен.

При мен на 3.5 стават идеални.

Извадете, поставете в подходяща чиния и сервирайте веднага чесновите брускети на тостера.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: