Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Чеснови брускети с магданоз и копър

Чеснови брускети с магданоз и копър

Албена АсеноваАлбена Асенова
Новак
4092k2k2k
Чеснови брускети с магданоз и копър
Снимка: Албена Асенова
1 / 2
04/02/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
7 мин.
Общо
17 мин.
Порции
4
"Супер апетитни чеснови брускети с копър и магданоз - поднесете ги с домашна разядка"

Необходими Продукти

  • франзела - 1
  • масло - 100 грама
  • пресен чесън - 2 стръка
  • магданоз - 5 стръка пресен
  • копър - 6 стръка
  • чесън - 1 скилидка
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставете маслото до омекне на стайна температура. След това добавете към него счуканите скилидка чесън с бялата част на пресния чесън и сол на вкус.

Зелената част на чесъна заедно с копъра и магданоза се наситняват и се добавят към овкусеното масло. Разбъркайте всичко до получаване на хубава хомогенна смес.

Нарежете франзелата на филийки по диагонал и намажете всяка филийка с билковото масло.

Наредете ги в тава с хартия за печене и пъхнете в загрята на 190 градуса фурна.

Печете 5-7 минути или до зачервяване на брускетите.

Сервирайте докато са още топли.

Чесновите брускети с магданоз и копър са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Miss Tasty
Miss Tasty
вкусно и ароматно
04.02.2021 20:03