Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Бекон по американски

Бекон по американски

Elena TodorovaElena Todorova
Готвач
949862
Бекон по американски2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Кой ще приготви най-хрупкавия Бекон по американски? Ние ще сме журито ! Започвайте !"

Необходими Продукти

  • бекон - 400 г суров
  • чесън - 2 скилидки
  • сол - 2 щипки
  • захар - 1 щипка
  • червен пипер - 1 к.л. равна
  • черен пипер - 1 щипка
  • кимион - на вкус
  • бира - 2 с.л.
  • яйца - за омлетите
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете бокона на тънки резени. Разбъркайте всички останали съставки без яйцата и разбийте на гладка каша.

Намажете с четка лентите бекон и ги пускайте в тиган с малко загряна мазнина.

Щом беконът се свие хубаво, е готов. Поднася се с омлет, овкусен със сол и пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: