Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Колбаси»Боб с бекон по американски

Боб с бекон по американски

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Боб с бекон по американски1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
115 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • боб - 500 г
  • бекон - 300 г
  • лук - 3 глави
  • домати - 1 буркан
  • чесън - 1 скилидка
  • черен пипер
  • чубрица
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете боба, като му сменяте водата поне 2 пъти.

Нарежете бекона на кубчета, сложете го в тиган и запържете.

Нарежете чесъна и лука на ситно и щом беконът е почти готов, ги прибавете към него.

Пасирайте доматите. Към сместа с бекона прибавете отцедения боб, след малко добавете доматите и всички подправки.

Щом бобът се посгъсти, ястието е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: