Начин на приготвяне
Разбийте яйцата със захарта до получаването на хубав крем. Към тях прибавете на струйка олиото и прясното мляко. След това прибавете ванилията и какаото.
Бъркайте сместа на ръка или на миксер - на най-слабите обороти. Сместа трябва да се доведе до пълна хомогенност.
Заделете една чашка от нея, която по-късно ще послужи за глазура на готовите петифури.
Към останалата смес прибавете пресятото с бакпулвера брашно.
Отново разбъркайте всичко и пресипете в тава с хартия за печене. Печете блата в загрята на 170 градуса фурна за около 30 минути. Когато е готов, извадете от фурната и нарежете на квадрати. Оставете да изстине.
Заделената какаова смес сложете в съд на котлона и бъркайте докато се сгъсти. С горещата глазура залейте студения блат за пастите.
Оставете да стегне и украсете с течен шоколад.
Двойно шоколадовите пасти са готови.