Начин на приготвяне
Брашното пресяваме заедно с бакпулвера, смесваме го със содата и солта.
Маслото и захарта разбиваме с миксер до получаване на глатка смес.
Добавяме фъстъченото масло и разбитото яйце.
Бъркаме с миксера до хомогенна смес.
Пресятото брашно сипваме на плота, слагаме другата смес и омесваме меко тесто.
Полученото тесто се увива с прозрачно фолио и оставяме в хладилника за 24 часа.
Разделяме престоялото тесто на около 30 топчета. Подреждаме в тава с постлана хартия за печене, като оставяме разстояние между бисквитките.
Притискаме ги с помощта на вилица.
Печем фъстъчените бисквити в предварително загрята фурна за около 15 минути.
Изваждаме от фурната и оставяме фъстъчените бисквитки да се охладят.