Начин на приготвяне
Разбийте яйцата със захарта до пухкав крем. Прибавете олиото, меда, содата, канелата и разбъркайте.
Пресятото брашно прибавяйте на етапи и замесете меко тесто.
От тестото оформете топки с големината на голям орех. Подредете топките на разстояние една от друга в тава, постлана с хартия за печене.
Печете в предварително нагрята на 180 градуса до лек златисто кафяв цвят, още топли ги издълбавате.
Отделно разбивате мекото масло със захарта и ваниловата захар.
Прибавяте млякото, получените трохи, крокана и ядките.
Всичко разбърквате добре и пълните издълбаните меденки, слепвате ги две по две.
Поръсвате медени топки с чуден пълнеж с пудра захар или шоколадова глазура.