Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Миш маш»Лесен миш-маш на тиган

Лесен миш-маш на тиган

Лесен миш-маш на тиган
Снимка: Тодоринка Бернардова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4
"Вкусен и лесен миш-маш, който се приготвя за нула време - грабвайте тигана и отваряйте рецептата"

Необходими Продукти

  • чушки - 10 бр. печени
  • домати - 500 г
  • яйца - 2 бр.
  • сол
  • захар - 1 ч.л.
  • чесън - 4 скилидки
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Доматите се нарязват на дребно или се настъргват на ренде.

Олиото се загрява във тигана и се прибавят доматите с нарязаните скилидки чесън.

Варят се докато стане гъст сос. Чушките се нарязват на дребно и се прибавят към доматите. Готви се 5 мин.

Яйцата се разбиват в купа и се добавят към миш-маша.

Готви се, докато яйцата се стегнат напълно, като се разбърква непрекъснато.

Накрая се поръсва с пресен магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: