Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Зелева салата»Зелева салата с риба тон

Зелева салата с риба тон

TammyTammy
Новак
1426
Зелева салата с риба тон2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Просто обърквате и поднасяте - с гарантирано страхотен вариант"

Необходими Продукти

  • зеле - 400 г
  • краставици - 1 - 2 бр.
  • майонеза - трапезна 1 бр. (200 г)
  • риба тон - 1 консерва (в растително масло)
  • яйца - 1 варено
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се настъргва на ситно и се слага в голяма купа. Краставицата и вареното яйце се режат на малки кубчета, но може и да се настържат, и се добавят към зелето.

В купата се добавя консервата от риба тон (по възможност - риба тон в растително масло или зехтин).

Всички продукти се разбъркват добре и към тях се добавя майонеза (количеството майонеза е на вкус).

Зелевата салата се гарнира с 2 малки препечени филийки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
54
42
31
20
10
Дай твоята оценка: