Gotvach.bg»Рецепти»Закуски и печива»Соленки»Нисковъглехидратни соленки

Нисковъглехидратни соленки

Нисковъглехидратни соленки
Снимка: Румяна Сакалийска
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
10
"Тези соленки няма да развалят талията ви, защото са нисковъглехидратни"

Необходими Продукти

  • моцарела - 1 ч.ч.
  • крема сирене - 1 ч.ч.
  • яйца - 1 брой
  • чесън на прах - 1/2 ч.л.
  • хималайска сол - 1ч.л.
  • сух риган - 1 ч.л.
  • сода бикарбонат - 1 ч.л.
  • бадемово брашно - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопяваме на средна температура моцарелата и крема сиренето, разбъркваме добре докато се смесят и изсипваме сместа в голяма купа.

Прибавяме внимателно предварително разбитото яйце и подправките.

Накрая прибавяме бадемовото брашно със содата и замесваме меко тесто.

Разточваме тестото на кора с дебелина около 3 см и от него изрязваме различни по големина формички.

Подреждаме соленките в тава с хартия за печене и ги поръсваме отгоре с малко сол.

Печем в предварително загрята фурна на 200 градуса за 10-15 минути.

Нисковъглехидратните соленки са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: