Начин на приготвяне
В купа разбиваме яйцето. Добавяме сиропа от агаве, олиото, йогурта, бакпулвера, нишесте от тапиока и ваниловата захар.
Намачкваме банана и го прибавяме в сместа.
Накрая обелваме ябълките, нарязваме ги на дребно и ги сипваме при останалите продукти.
Разбъркваме и изсипваме в правоъгълна малка форма за печене, в която предварително поставяме парче хартия за печене, което да покрива и стените на формата.
Отгоре разпределяме червените боровинки.
Печем нашия плодов сладкиш на 180 градуса 25 минути.
Оставяме го да се стегне за една нощ.
Нарязваме лекия безглутенов сладкиш с плодове на парчета и сервираме.
Към него може да се сервира и топка веган сладолед.