Начин на приготвяне
В дълбок съд изсипете смлените бисквити, добавете счупените бисквити, захарта и ваниловата захар.
Смесете всичко с кухненски робот.
След това изсипете киселото мляко и разбъркайте с кухненски робот, за да комбинирате всички съставки.
Разделете получената смес на две части. В едната част добавете замразените малини и разбъркайте, а в другата част добавете разтопения шоколад за готвене и разбъркайте.
Изсипете сместа в съд с желаната от вас форма, изсипете плодовата част и след това изсипете и шоколада.
Оставете в хладилника за два до три часа.
Извадете бисквитената торта от хладилника и я поставете върху поднос.
Разбийте разбитата сметана според инструкциите към торбичките и намажете тортата без печене от всичките страни.
Украсете го със смесица от звезди.
Нарежете бисквитената торта с шоколад и малини на парчета с желания размер, поднесете и им се насладете.
Приятно!