Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Картофена салата»Салата с картофи, червено цвекло и риба

Салата с картофи, червено цвекло и риба

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Салата с картофи, червено цвекло и риба2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • картофи - 500 г
  • червено цвекло - 1 глава
  • ябълки - 2 бр.
  • кисели краставички - 2 бр.
  • риба - 1 бр. пушена
  • черен пипер
  • олио
  • оцет
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се сваряват в подсолена вода и се нарязват на шайби. Рибата се почиства от костите и се нарязва на ивички. Ябълките се обелват и се нарязват на кубчета.

Киселите краставички се нарязват на малки ивички. Всички продукти се смесват и се разбъркват.

Преди поднасяне се добавя нарязаното на кубчета, предварително сварено цвекло и се овкусява с черния пипер, олиото и оцета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: