Gotvach.bg»Рецепти»Туршии и зимнина»Как да замразим нахут

Как да замразим нахут

Как да замразим нахут
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
24 мин.
Общо
24 мин.
Порции
10
"Ако искате да имате винаги под ръка нахут за приготвянето на различни рецепти, вижте тук как"

Необходими Продукти

  • нахут - 1 кг
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изсипете нахута в голяма купа. Сипете вода и го оставете за едно денонощие, като на всеки 3-4 часа сменяте водата.

След като времето измине, изхвърлете водата и измийте нахута. Прецедете с гевгир.

Разпределете го в торбички, затворете ти и приберете в хладилника.

Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: