Задушено свинско с гъби

cvetomiracvetomira
Новак
1354
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4
"Рецептата трябва да започва така - взимате най-голямата тава, защото всички ще искат да опитат това сочно свинско"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг
  • гъби - 500 г
  • моркови - 2 бр.
  • олио - 2 с.л.
  • черен пипер
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на едри късове и го начукваме. Посоляваме, поръсваме с черен пипер.

Почистваме и нарязваме гъбите и морковите. В пръстена тенджера или гювеч с капак редим ред месо, ред гъби и моркови.

Заливаме свинското с гъби с малко мазнина, захлупваме и печем в слаба фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Венцеслав Вълканов
Венцеслав Вълканов
Много крехко и вкусно се получава.
03.10.2021 22:54