Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Разядка с орехи и чесън

Разядка с орехи и чесън

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Разядка с орехи и чесън2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
6
"Разядката!!! Открихме рецептата в старите книги с българска кухня и ще я пазим завинаги в сайта ни за вас"

Необходими Продукти

  • орехи - 2 ч.ч. (счукани)
  • чесън - 2 глави
  • олио - 2 с.л.
  • хляб - 1 филия
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се обелва и се счуква, като се добавят постепенно орехите и накиснатият и отцеден хляб.

Олиото се сипва на тънка струйка при непрестанно бъркане, докато се получи гладка смес.

Разядката се овкусява със сол.

Разядката с орехи и чесън е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
56
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Потребител#325153
Потребител#325153
Много вкусна се получи!
18.01.2023 19:43
Албена
Албена
Много вкусна разядка.
На мен ми се получи много гъста и ронлива, как мога да я оправя?
25.12.2020 14:27
1
1
Покажи всички подкоментари