Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Брускети с горгонзола и бекон

Брускети с горгонзола и бекон

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni
Мастър Шеф
6027k2k4
Брускети с горгонзола и бекон
Снимка: Ivana Krasteva-Pieroni
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1
"И троха няма да остане след тези вкусни брускетки"

Необходими Продукти

  • хляб - 10 филии
  • горгонзола - 100 г пикантна
  • бекон - 10 бр. тънко нарязани ленти
  • чесън - 1 скилидка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филиите хляб може да изпечете на грил тиган или във фурната. Веднага след като са изпечени, ги натъркайте със скилидка чесън.

Върху всяка филия сложете нагъната лента бекон и парче горгонзола.

Наредете брускетите в тава и запечете в предварително загрята на 200 градуса фурна до разтопяване на сиренето.

Поднесете брускетите с горгонзола и бекон топли към аперитив!

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: