Печено свинско в хартия

Marto_86Marto_86
Новак
281094
Печено свинско в хартия1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
540 мин.
Общо
560 мин.
Порции
12
"Хайде сега набързо да измислите и гарнитура за това печено свинско"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 2.5 кг (плешка, гърди, врат, бут)
  • олио - 40 мл
  • сол - 2 с.л.
  • риган - 3 с.л.
  • куркума - 1 с.л.
  • къри - 1 с.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • джинджифил - 1 ч.л.
  • захар - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички гореспоменати подправки се смесват, добавя се олиото и се получава каша.

Парчето свинско месо (според предпочитанията, по-мазно или сухо, гърди и врат са по-мазни, плешката и бутът са постни меса) се натрива с цялото количество каша и се увива плътно с два пласта хартия за печене.

Поставя се в тава, като допълнително тавата се покрива с фолио.

Свинското се пече за 9 часа на 100 градуса. Става изключително крехко и ароматно!

Печеното свинско в хартия се гарнира се по избор. Например с различни картофени гарнитури.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: