Конфитюр от вишни и пъпеш

ВасилкаВасилкаНовак
01/07/2009
Приготвяне25 мин.
Готвене5 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 535
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте вишните с нарязания на тънки парченца пъпеш, добавете захарта и канелата и оставете да престоят няколко часа (или цяла нощ).

След това варете 4 мин. на силен огън. Долейте вишновката.

Готовия конфитюр разлейте веднага в чисти буркани с винтова капачка и плътно ги затворете.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Меги
Меги
07.04.2014 03:25
Как е възможно да се вари само 4 минути,и не трябва ли да се сложи лимонтозу??
0
0