Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Солени празнични бонбони

Солени празнични бонбони

Солени празнични бонбони
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
5
"Солени празнични бонбони, с които да почерпите гостите си като уелкъм хапки"

Необходими Продукти

  • орехи - смлени
  • майонеза - 2 с.л.
  • козе сирене - 200 г
  • чесън - 1/2 скилидки
  • магданоз - дръжки
  • маслини - без костилка
  • моцарела - 100 г настъргана
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Минете чесъна през преса или го счукайте. Сипете го в купичка и към него добавете настърганото козе сирене.

Добавете майонезата и настърганата моцарела. Разбъркайте сместа за солените бонбони.

Намокрете ръцете си и оформете топченцата, оваляйте ги в орехи и подредете в поднос. Върху всяко едно поставете калпаче от маслина.

С дръжките на магданоза може да направите ушенца на солените празнични бонбони.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: