Кокосови трюфели с кашу

Кокосови трюфели с кашу
Снимка: Габриела Цулин
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
"Почерпете гостите си с кокосови трюфели с кашу, които нямат нужда от печене, само от малко въображение"

Необходими Продукти

  • кашу - 300 г сурово
  • кокосови стърготини - 150 г
  • сироп от агаве - 80 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете суровото кашу в сух тиган до придобиването на лек златист цвят.

След това смелете кашуто в блендер до образуването на паста.

Изсипете пастата в купа. Добавете кокосовите стърготини и сиропа от агаве.

Разбъркайте добре до получаването на хомогенна смес.

В отделна купа сложете малко кокосови стърготини, в които да оваляте сладките трюфелите.

Оформете топчета с еднаква големина и ги оваляйте в кокосови стърготини.

Подредете кокосовите бонбони в плътно затваряща се кутия.

Съхранявайте суровите бонбони в хладилник.

Приятен апетит с тези уникални кокосови трюфели с кашу!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: