Начин на приготвяне
Почистете фурмите от костилки и ги смелете в блендер с около 30 милилитра топла вода. Целта на добавянето на вода е да се образува каша.
След това добавете бадемовото брашно от печени бадеми.
Разбъркайте добре и сложете сместа в купа, покрита със стреч фолио.
Поставете купата в хладилник за 1-2 часа, за да стегне сместа.
След това извадете купата от хладилника и оформете лесните бонбони.
Подредете веган бонбоните в тава, покрита с хартия за печене.
Поставете тавата във фризера за 2-3 часа, за да може топчетата да стегнат.
Разтопете белгийският шоколад на капки на водна баня.
Извадете тавата със сладки трюфели от фризера и покрийте всеки трюфел в разтопен шоколад.
Поръсете с пчелен прашец.
Поставете трюфелите в поднос, които предварително е добре да покриете с хартия за печене, за да може да ги отлепите по-лесно, след като стегнат.
Сложете подноса в хладилник за 30 минути.
След това го извадете и внимателно отстранете рубинените трюфели от хартията.
Подредете ги в чиния или поднос.
Съхранявайте на хладно.
Приятен апетит!