Начин на приготвяне
За тези спагети с пиле месото наразваме на парченца, правим си марината от виното, балсамовия оцет, соевия сос, кетчупа и джинджифала.
Разбъркваме добре и заедно с месото поставяме в плик, омесваме добре и оставяме за 2 часа.
Зеленчуците нарязваме, овкусяваме със сол и черен пипер и задушаваме до хрупкавост.
Спагетите сваряваме в подсолена вода. Брашното и нишестето смесваме, в тиган си загряваме мазнина и пържим месото, първо, потапяме в разбитото яйце и след това в брашното.
Задушените зеленчуци добавяме към спагетите, разбъркваме.
В чиния слагаме спагети по китайски и върху тях от пърженото месо.
Поръсваме пилешко върху канапе от спагети и зеленчуци със сусам и нарязан на ситно пресен лук.