Начин на приготвяне
Смесете продуктите за марината. Нарежете месото на жулиени и го объркайте в маринатата.
Приберете в хладилника, докато нарежете зеленчуците. Нарежете зеленчуците на лентички, но не ги смесвайте.
Смесете продуктите за соса. Запържете месото в 1 с.л. олио за около 10 мин. Извадете го.
Запържете зеленчуците поотделно, като добавяте по малко олио, ако се налага.
Пригответе спагетите по посочения на опаковката начин. Обикновено китайските спагети се заливат с вряла вода и се държат около 5 мин.
Когато и последния зеленчук е готов, върнете месото и всички зеленчуци в тигана, добавете отцедените спагети и залейте със соса.
Разбъркайте добре и оставете пържените спагети да се готвят около 5 мин., за да се обединят продуктите.
Пилешкото месо със спагети и зеленчуци по китайски е много вкусно.
Коментари
Поздравления за рецептата!
Единствената в която е посочено, че зеленчуците се пържат всеки по отделно и после се смесват, както и че месото се маринова предварително , а не когато се пържи да се добавят вкусове.
Още веднъж поздрави за рецептата.