Бърз чомлек със свинско

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
13/01/2014
"Няма суетня, няма въртене - просто слагате продуктите в тенджерата и чакате, защото хубавите работи стават бавно "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 399
  • Преглеждания за месеца127
  • Преглеждания за седмицата25
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Чомлек

Начин на приготвяне

Нарежете лука на дебели филии, а картофите на едри парчета. Наредете лука на дъното на намазнен гювеч. Посолете и върху лука сипете нарязания на едро джолан.

Отново посолете и прехвърлете картофите и морковите. Добавете обелените скилидки чесън и подправките.

Полейте с бялото вино, бульона и олиото. Затворете капака и гответе до готовност.

Кухненски термометър за месо-30%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кухненски термометър за месо
15.00 лв.
10.50 лв.
Виж ››

Майсторите по приготвянето на идеално изпеченото месо разполагат с термометър за месо. Вземете вашия кухненски термометър за месо, за да сервирате най-вкусните месни ястия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Траяна
Траяна
16.01.2014 19:28
Ако готвите джолана само толкова време, повярвайте ми няма да можете да си изчистите зъбите повече.Всички добри домакини знаят, че свински джолан се готви минимум 3 часа, ако не е предварително сварен в тенджера под налягане.Извини ме Борка, ама ти си явно пълен дилетант в кухнята, или само си гледал жена си, ама не много внимателно(през това време са давали мач)
4
0