Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Сочни и крехки карамелизирани пържоли

Сочни и крехки карамелизирани пържоли

Сочни и крехки карамелизирани пържоли
Снимка: Албена Асенова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6
"Насладете се на тези сочни и крехки карамелизирани пържоли с гарнитура по избор"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 6 бр.
  • за маринатата
  • зехтин - 2 с.л.
  • соев сос - 2 с.л.
  • кетчуп - 4 с.л.
  • чесън - 3 скилидки
  • захар - 2 с.л. кафява
  • кетчуп - 4 с.л.
  • сос уорчестър - 1 с.л.
  • оцет - 1 с.л. ябълков
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Счукайте хубаво в малка купичка чесъна заедно с малко сол.

Добавете всички други продукти за маринатата и ги разбъркайте добре.

Намажете свинските пържоли от всички страни с нея и ги оставете да престоят така за няколко часа.

Прехвърлете ги в тава след това и ги сложете да се печат на 200 °C до готовност.

Насладете се на тези сочни и крехки карамелизирани пържоли с гарнитура по избор.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: