Начин на приготвяне
Разрежете пилешките филета на пеперуда. Ако искате, може да ги изтъните, като сложете върху тях свежо фолио и ги начукате.
Мариновайте пилешкото с бяло вино, черен и червен пипер, зехтин и сол. Оставете за около час в хладилник.
Наситнете праза и спанака, задушете ги в загрят зехтин. Поръсете ги със сол и джоджен.
Напълнете всяко начукано филе с резен пуешко филе, чедър и ивица от зеленчуковата смес. Леко подвийте навътре краищата и навийте на руло.
Стегнете руладините с конец, за да не се разпаднат.
Загрейте олио в грил тиган и изпържете руладините от всички страни.
Поднесете ги с пюре, което сте приготвили от картофите и млякото.
Пилешките руладини на грил тиган са много вкусни.