Начин на приготвяне
Сипете в купа желатина, добавете студена вода и оставете да увеличи обема си.
Смесете орехите и бадемите. Добавете стевията, разтопеното масло, портокаловия сок и ванилията. Разбъркайте и сипете в тава с падащо дъно.
Обелете и нарежете на парчета, сварете. Намачкайте до тиквено пюре. Добавете към нея разтопеното и изстинало масло, индийското орехче, стевията, портокаловия сок, канелата и крема сиренето.
Втечнете желатина в микровълнова или на водна баня за няколко секунди. Добавете при сместа за тиквения чийзкейк. Сипете върху блата.
Оставете вкусния чийзкейк в хладилник за 6-7 часа или за нощта.
После извадете от формата, украсете с кокосови стърготини и поднесете чийзкейка с тиква и крема сирене.