Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Червено цвекло с пресен лук

Червено цвекло с пресен лук

Райна АговаРайна Агова
Новак
228613
Червено цвекло с пресен лук1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
5
"Тази рецепта за червено цвекло с пресен лук е подходяща за предястие. Страхотно предястие"

Необходими Продукти

  • червено цвекло - 1 кг
  • растително масло - 80 мл
  • пресен лук - 100 г
  • магданоз
  • копър
  • оцет
  • захар
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цвеклото се измива и сварява. Обелва се и се смила/настъргва.

Прибавят се ситно нарязаните лук, магданоз и копър, маслото, разтвореният оцет, захарта и солта.

Сместа се разбърква.

Тази рецепта за червено цвекло с пресен лук е подходяща за предястие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: